Hat könyv, hat szerző: Nyáry Krisztián: "A gasztronómia az egyik legősibb téma az irodalomban" (Q479989)

From wikibase-docker
Revision as of 11:27, 11 July 2024 by VargaSzilvia (talk | contribs) (‎Created claim: Property:P18: Nyáry Krisztián: Így ettek ők: Magyar írók és ételeik, Budapest, Corvina Kiadó, 2023, 272 l.)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Lilla Koronczay, interview, Nők lapja, 2023
Language Label Description Also known as
English
Hat könyv, hat szerző: Nyáry Krisztián: "A gasztronómia az egyik legősibb téma az irodalomban"
Lilla Koronczay, interview, Nők lapja, 2023

    Statements

    0 references
    0 references
    0 references
    2023.
    0 references
    44.
    0 references
    31 October 2023
    0 references
    42.
    0 references
    Nyáry Krisztián: Így ettek ők című kötete. A gasztrónómia mint irodalmi téma. Említve: Krúdy Gyula, Mikszáth Kálmán, Móra ferenc, Móricz Zsigmond, Esterházy Péter, Dragomán György és Bächer Iván. (Hungarian)
    0 references
    Nyáry Krisztián: Így ettek ők: Magyar írók és ételeik, Budapest, Corvina Kiadó, 2023, 272 l. (Hungarian)
    0 references