Difference between revisions of "Hat könyv, hat szerző: Nyáry Krisztián: "A gasztronómia az egyik legősibb téma az irodalomban" (Q479989)"
From wikibase-docker
VargaSzilvia (talk | contribs) |
VargaSzilvia (talk | contribs) (Created claim: annotation (P18): Nyáry Krisztián: Így ettek ők című kötete. A gasztrónómia mint irodalmi téma. Említve: Krúdy Gyula, Mikszáth Kálmán, Móra ferenc, Móricz Zsigmond, Esterházy Péter, Dragomán György és Bächer Iván.) |
||
Property / annotation | |||
+ | Nyáry Krisztián: Így ettek ők című kötete. A gasztrónómia mint irodalmi téma. Említve: Krúdy Gyula, Mikszáth Kálmán, Móra ferenc, Móricz Zsigmond, Esterházy Péter, Dragomán György és Bächer Iván. (Hungarian) | ||
Property / annotation: Nyáry Krisztián: Így ettek ők című kötete. A gasztrónómia mint irodalmi téma. Említve: Krúdy Gyula, Mikszáth Kálmán, Móra ferenc, Móricz Zsigmond, Esterházy Péter, Dragomán György és Bächer Iván. (Hungarian) / rank | |||
+ | Normal rank |
Revision as of 10:03, 11 July 2024
Lilla Koronczay, interview, Nők lapja, 2023
Language | Label | Description | Also known as |
---|---|---|---|
English |
Hat könyv, hat szerző: Nyáry Krisztián: "A gasztronómia az egyik legősibb téma az irodalomban"
|
Lilla Koronczay, interview, Nők lapja, 2023
|
Statements
2023.
0 references
44.
0 references
31 October 2023
0 references
Nyáry Krisztián: Így ettek ők című kötete. A gasztrónómia mint irodalmi téma. Említve: Krúdy Gyula, Mikszáth Kálmán, Móra ferenc, Móricz Zsigmond, Esterházy Péter, Dragomán György és Bächer Iván. (Hungarian)
0 references