Difference between revisions of "Hat könyv, hat szerző: Nyáry Krisztián: "A gasztronómia az egyik legősibb téma az irodalomban" (Q479989)"
From wikibase-docker
VargaSzilvia (talk | contribs) (Created claim: published in (P44): Nők lapja (Q23786)) |
VargaSzilvia (talk | contribs) (Created claim: annotation (P18): Nyáry Krisztián: Így ettek ők: Magyar írók és ételeik, Budapest, Corvina Kiadó, 2023, 272 l.) |
||||||||||||||
(8 intermediate revisions by the same user not shown) | |||||||||||||||
Property / publication date | |||||||||||||||
+ | 31 October 2023
| ||||||||||||||
Property / publication date: 31 October 2023 / rank | |||||||||||||||
+ | Normal rank | ||||||||||||||
Property / volume | |||||||||||||||
+ | 2023. | ||||||||||||||
Property / volume: 2023. / rank | |||||||||||||||
+ | Normal rank | ||||||||||||||
Property / issue | |||||||||||||||
+ | 44. | ||||||||||||||
Property / issue: 44. / rank | |||||||||||||||
+ | Normal rank | ||||||||||||||
Property / related person entity | |||||||||||||||
+ | |||||||||||||||
Property / related person entity: Krisztián Nyáry / rank | |||||||||||||||
+ | Normal rank | ||||||||||||||
Property / institutional history, history of education, sociology of literature | |||||||||||||||
+ | |||||||||||||||
Property / institutional history, history of education, sociology of literature: Q473957 / rank | |||||||||||||||
+ | Normal rank | ||||||||||||||
Property / institutional history, history of education, sociology of literature | |||||||||||||||
+ | |||||||||||||||
Property / institutional history, history of education, sociology of literature: Q473973 / rank | |||||||||||||||
+ | Normal rank | ||||||||||||||
Property / annotation | |||||||||||||||
+ | Nyáry Krisztián: Így ettek ők című kötete. A gasztrónómia mint irodalmi téma. Említve: Krúdy Gyula, Mikszáth Kálmán, Móra ferenc, Móricz Zsigmond, Esterházy Péter, Dragomán György és Bächer Iván. (Hungarian) | ||||||||||||||
Property / annotation: Nyáry Krisztián: Így ettek ők című kötete. A gasztrónómia mint irodalmi téma. Említve: Krúdy Gyula, Mikszáth Kálmán, Móra ferenc, Móricz Zsigmond, Esterházy Péter, Dragomán György és Bächer Iván. (Hungarian) / rank | |||||||||||||||
+ | Normal rank | ||||||||||||||
Property / annotation | |||||||||||||||
+ | Nyáry Krisztián: Így ettek ők: Magyar írók és ételeik, Budapest, Corvina Kiadó, 2023, 272 l. (Hungarian) | ||||||||||||||
Property / annotation: Nyáry Krisztián: Így ettek ők: Magyar írók és ételeik, Budapest, Corvina Kiadó, 2023, 272 l. (Hungarian) / rank | |||||||||||||||
+ | Normal rank | ||||||||||||||
Property / page(s) | |||||||||||||||
+ | 42. | ||||||||||||||
Property / page(s): 42. / rank | |||||||||||||||
+ | Normal rank |
Latest revision as of 11:27, 11 July 2024
Lilla Koronczay, interview, Nők lapja, 2023
Language | Label | Description | Also known as |
---|---|---|---|
English |
Hat könyv, hat szerző: Nyáry Krisztián: "A gasztronómia az egyik legősibb téma az irodalomban"
|
Lilla Koronczay, interview, Nők lapja, 2023
|
Statements
2023.
0 references
44.
0 references
31 October 2023
0 references
42.
0 references
Nyáry Krisztián: Így ettek ők című kötete. A gasztrónómia mint irodalmi téma. Említve: Krúdy Gyula, Mikszáth Kálmán, Móra ferenc, Móricz Zsigmond, Esterházy Péter, Dragomán György és Bächer Iván. (Hungarian)
0 references
Nyáry Krisztián: Így ettek ők: Magyar írók és ételeik, Budapest, Corvina Kiadó, 2023, 272 l. (Hungarian)
0 references