Difference between revisions of "Hat könyv, hat szerző: Nyáry Krisztián: "A gasztronómia az egyik legősibb téma az irodalomban" (Q479989)"

From wikibase-docker
(‎Created claim: instance of (P1): article (Q23))
(‎Created claim: annotation (P18): Nyáry Krisztián: Így ettek ők: Magyar írók és ételeik, Budapest, Corvina Kiadó, 2023, 272 l.)
 
(11 intermediate revisions by the same user not shown)
Property / genre
 +
Property / genre: interview / rank
 +
Normal rank
Property / author entity
 +
Property / author entity: Lilla Koronczay / rank
 +
Normal rank
Property / published in
 +
Property / published in: Nők lapja / rank
 +
Normal rank
Property / publication date
 +
31 October 2023
Timestamp+2023-10-31T00:00:00Z
Timezone+00:00
CalendarGregorian
Precision1 day
Before0
After0
Property / publication date: 31 October 2023 / rank
 +
Normal rank
Property / volume
 +
2023.
Property / volume: 2023. / rank
 +
Normal rank
Property / issue
 +
44.
Property / issue: 44. / rank
 +
Normal rank
Property / related person entity
 +
Property / related person entity: Krisztián Nyáry / rank
 +
Normal rank
Property / institutional history, history of education, sociology of literature
 +
Property / institutional history, history of education, sociology of literature: Q473957 / rank
 +
Normal rank
Property / institutional history, history of education, sociology of literature
 +
Property / institutional history, history of education, sociology of literature: Q473973 / rank
 +
Normal rank
Property / annotation
 +
Nyáry Krisztián: Így ettek ők című kötete. A gasztrónómia mint irodalmi téma. Említve: Krúdy Gyula, Mikszáth Kálmán, Móra ferenc, Móricz Zsigmond, Esterházy Péter, Dragomán György és Bächer Iván. (Hungarian)
Property / annotation: Nyáry Krisztián: Így ettek ők című kötete. A gasztrónómia mint irodalmi téma. Említve: Krúdy Gyula, Mikszáth Kálmán, Móra ferenc, Móricz Zsigmond, Esterházy Péter, Dragomán György és Bächer Iván. (Hungarian) / rank
 +
Normal rank
Property / annotation
 +
Nyáry Krisztián: Így ettek ők: Magyar írók és ételeik, Budapest, Corvina Kiadó, 2023, 272 l. (Hungarian)
Property / annotation: Nyáry Krisztián: Így ettek ők: Magyar írók és ételeik, Budapest, Corvina Kiadó, 2023, 272 l. (Hungarian) / rank
 +
Normal rank
Property / page(s)
 +
42.
Property / page(s): 42. / rank
 +
Normal rank

Latest revision as of 11:27, 11 July 2024

Lilla Koronczay, interview, Nők lapja, 2023
Language Label Description Also known as
English
Hat könyv, hat szerző: Nyáry Krisztián: "A gasztronómia az egyik legősibb téma az irodalomban"
Lilla Koronczay, interview, Nők lapja, 2023

    Statements

    0 references
    0 references
    0 references
    2023.
    0 references
    44.
    0 references
    31 October 2023
    0 references
    42.
    0 references
    Nyáry Krisztián: Így ettek ők című kötete. A gasztrónómia mint irodalmi téma. Említve: Krúdy Gyula, Mikszáth Kálmán, Móra ferenc, Móricz Zsigmond, Esterházy Péter, Dragomán György és Bächer Iván. (Hungarian)
    0 references
    Nyáry Krisztián: Így ettek ők: Magyar írók és ételeik, Budapest, Corvina Kiadó, 2023, 272 l. (Hungarian)
    0 references