Difference between revisions of "Hat könyv, hat szerző: Nyáry Krisztián: "A gasztronómia az egyik legősibb téma az irodalomban" (Q479989)"

From wikibase-docker
(‎Created claim: page(s) (P49): 42.)
(‎Created claim: annotation (P18): Nyáry Krisztián: Így ettek ők: Magyar írók és ételeik, Budapest, Corvina Kiadó, 2023, 272 l.)
 
Property / annotation
 +
Nyáry Krisztián: Így ettek ők: Magyar írók és ételeik, Budapest, Corvina Kiadó, 2023, 272 l. (Hungarian)
Property / annotation: Nyáry Krisztián: Így ettek ők: Magyar írók és ételeik, Budapest, Corvina Kiadó, 2023, 272 l. (Hungarian) / rank
 +
Normal rank

Latest revision as of 11:27, 11 July 2024

Lilla Koronczay, interview, Nők lapja, 2023
Language Label Description Also known as
English
Hat könyv, hat szerző: Nyáry Krisztián: "A gasztronómia az egyik legősibb téma az irodalomban"
Lilla Koronczay, interview, Nők lapja, 2023

    Statements

    0 references
    0 references
    0 references
    2023.
    0 references
    44.
    0 references
    31 October 2023
    0 references
    42.
    0 references
    Nyáry Krisztián: Így ettek ők című kötete. A gasztrónómia mint irodalmi téma. Említve: Krúdy Gyula, Mikszáth Kálmán, Móra ferenc, Móricz Zsigmond, Esterházy Péter, Dragomán György és Bächer Iván. (Hungarian)
    0 references
    Nyáry Krisztián: Így ettek ők: Magyar írók és ételeik, Budapest, Corvina Kiadó, 2023, 272 l. (Hungarian)
    0 references